OTOTASARIM.COM

Modern bir motorlu taşıtın fonksiyonel tasarımı ve geliştirilmesi, mühendisliğe dahil olan birçok farklı disiplinden büyük bir ekip tarafından yapılsa da otomotiv tasarımı, öncelikle araçların görsel görünümünü veya estetiğini geliştirmeye odaklanırken, ürün konseptlerinin oluşturulmasına da dahil olarak profesyonel bir meslek olarak sanat geçmişine ve endüstriyel tasarım diplomasına sahip olabilecek tasarımcılar tarafından yapılan taslak çalışmaları OtoTasarim.com da yer alır.

Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Duesenberg Hyperion (Raleigh Haire)

Duesenberg Hyperion (Raleigh Haire)

1913 yılında kurulup 1937 yılında kapanan Duesenberg otomobil firması Alman menşeili bir markayı anımsatsa da aslen Amerikan lüks ve spor otomobil üreticisidir. Çok uzun bir süre önce bir otomobil müzesinde Duesenberg ile karşılaşan Raleigh Haire, otomobilin büyüklüğü ve ihtişamı karşısında etkilenmiş. Güzel, stil sahibi ve devasa otomobil hakkında incelemeler yapan Haire, eski modellerden ilham alarak hazırladığı çalışmasına Olimpos'tan kovulan oniki titandan birisi olan Hyperion ismini vermiş.








1 yorum:

  1. One of the highest benefits of enjoying in} for free if to try out different methods with out the chance of losing any money. It’s also good need to|if you want to} play in opposition to pals, as it’s possible determine on} a 1xbet social app which allows you to|which lets you} invite pals to your recreation. Whether you wish to take a look at|try} a slots recreation at no cost, try out a new new} blackjack strategy, or find the most effective casinos to play roulette forreal money, you’ve come to the right place.

    YanıtlaSil

Bottom Ad [Post Page]