OTOTASARIM.COM

Modern bir motorlu taşıtın fonksiyonel tasarımı ve geliştirilmesi, mühendisliğe dahil olan birçok farklı disiplinden büyük bir ekip tarafından yapılsa da otomotiv tasarımı, öncelikle araçların görsel görünümünü veya estetiğini geliştirmeye odaklanırken, ürün konseptlerinin oluşturulmasına da dahil olarak profesyonel bir meslek olarak sanat geçmişine ve endüstriyel tasarım diplomasına sahip olabilecek tasarımcılar tarafından yapılan taslak çalışmaları OtoTasarim.com da yer alır.

Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Hakkımızda

Hakkımızda
Sitemiz otomobil tasarımı ile ilgilenenlere gerek çizim gerekse tasarım anlamında fikirler sunacak çalışmaları ve tasarımcıları sergilemeyi amaçlamakta ve bunu Blogger altyapısı ile sunmaktadır. Sitemizde belirli bir çizim seviyesini korumayı çalışmakta ve böylelikle hem meraklılara hem fikir elde etmek isteyenlere temiz bir bilgi ile sunum yapmaya çalışmaktayız. Sitemiz çeşitli dönemlerde farklı altyapılarla yayında bulunmuş; fakat, birçok siteyi çökertme çabaları nedeniyle mevcut verilerini kaybetmiş 2011 yılında tekrar yayına başlamıştır. Mevcut sitede çalışmaları ön plana çıkarmak adına sade bir tasarım tercih edilirken geçmişte biraz daha görsele yönelik site tasarımı uygulanmıştır. Sayfanın açılma hızını etkileyen görsel yüklemelerden vazgeçilip zamanımızda yaygınlaşan mobil cihazlara daha uyumlu sade bir tasarım belirlenmiştir. Geçmiş tasarımlarımız aşağıda yer almaktadır.

Sitemizde yayımlanmakta olan otomobil tasarımlarına ilişkin eskiz, çizim vb. eserlerin tümü , telif hakları da söz konusu eserleri tarafımıza gönderen ve eser sahibi olduğunu beyan eden kişilere aittir. Bu eserlere ilişkin herhangi bir telif hak talebinden dolayı sitemizin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Site içerisinde yayınlanan konulardan istediğiniz herhangi birini OtoTasarim.com kaynak belirterek yayınlayabilirsiniz.

Herhangi bir itiraz durumunuz var ise ototasarim@ototasarim.com e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz.

30.04.2014 tarihinde : 



28.01.2012 tarihinde : 



 28.11.2006 tarihinde : 


14.09.2006 tarihinde : 


05.10.2005 tarihinde :


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]