OTOTASARIM.COM

Modern bir motorlu taşıtın fonksiyonel tasarımı ve geliştirilmesi, mühendisliğe dahil olan birçok farklı disiplinden büyük bir ekip tarafından yapılsa da otomotiv tasarımı, öncelikle araçların görsel görünümünü veya estetiğini geliştirmeye odaklanırken, ürün konseptlerinin oluşturulmasına da dahil olarak profesyonel bir meslek olarak sanat geçmişine ve endüstriyel tasarım diplomasına sahip olabilecek tasarımcılar tarafından yapılan taslak çalışmaları OtoTasarim.com da yer alır.

Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Citroen Numero 9 Concept

Citroen Numero 9 Concept





Yeni nesil DS modelleri hakkında ip uçlarını veren  Numéro 9, farklı ve radikal ölçüleri ile karakteristik bir spor otomobili ile aile otomobilinin tüm özelliklerini üzerinde barındırıyor.

Kaslı omuzlara sahip otomobil, 4,9mt boy ve 1,94mt genişlik ile iyi bir yaşam alanı sunarken, 1,27 mt. yükseklikle ferah ortamından feragat edip sporcu kimliğini ortaya çıkarmış.

Uzun kaputu aracın görünümünü büyük oranda etkilerken, fastback etkisini pekiştiren tavanla uyumlu rüzgarlığı, tavanını kaplayan DS amblemlerine çerçeve görevi görüyor. 





























Bottom Ad [Post Page]