OTOTASARIM.COM

Modern bir motorlu taşıtın fonksiyonel tasarımı ve geliştirilmesi, mühendisliğe dahil olan birçok farklı disiplinden büyük bir ekip tarafından yapılsa da otomotiv tasarımı, öncelikle araçların görsel görünümünü veya estetiğini geliştirmeye odaklanırken, ürün konseptlerinin oluşturulmasına da dahil olarak profesyonel bir meslek olarak sanat geçmişine ve endüstriyel tasarım diplomasına sahip olabilecek tasarımcılar tarafından yapılan taslak çalışmaları OtoTasarim.com da yer alır.

Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Sitemizde yazarlık yapmak için

Sitemizde yazarlık yapmak için



Gönderi için aşağıya Form eklenmiştir.


"Sitemiz bireysel değildir, herkesin sitesidir" mantığıyla yola çıkarak sitemizdeki konulara takipçilerininde katkısının sağlanması amaçlanmaktadır.


Sitemizdeki haber başlıklarından ve konularından mümkün mertebe uzaklaşmadan her türlü otomobil tasarımı ve tasarımcıları ile yarışma vb. konulara dair yazılarınızı yazar belirterek yayınlayabiliriz.


Bunun için öncelikli olarak ;


  • Konularda yayınlanabilmesi için yazarın fotoğrafı ,
  • Tabiki adı ve soyadı,
  • İletişim için e-posta adresi, (Yazar istemez ise e-posta adresi yayınlanmaz)
  • Yazarın varsa web adresi, (Yazar istemez ise web adresi yayınlanmaz
  • Facebook, Twitter, Google+ vb. sosyal ağ adresi, (Yazar istemez ise sosyal ağı yayınlanmaz)
  • Cep telefonu numarası. (Bu bilgi kesinlikle sitede yayınlanmayacaktır ve zorunlu değildir.)
Yazılarınızda yazım diline, cümle yapısına dikkat etmeli, kullanılacak çizimlerin ve fotoğrafların yüksek çözünürlükte olması gerekmektedir. Sitenin formatında fotoğraftan ziyade taslak çizimler öncelikli yer tutmakta ve yayınlanması amaçlanmaktadır.


Yazılarınız en az bir paragraftan oluşmalı ve kaynak belirtilmelidir. Yazılarınızın başka sitelerden direkt olarak kopyala/yapıştır olmaması gerekmektedir.
Yukarıda belirtilen özelliklere uymayan yazılar yazara geri gönderilecek ve düzeltmeler yapılana kadar yayınlanmayacaktır.
Yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı ototasarim@ototasarim.com e-posta adresine gönderebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]