OTOTASARIM.COM

Modern bir motorlu taşıtın fonksiyonel tasarımı ve geliştirilmesi, mühendisliğe dahil olan birçok farklı disiplinden büyük bir ekip tarafından yapılsa da otomotiv tasarımı, öncelikle araçların görsel görünümünü veya estetiğini geliştirmeye odaklanırken, ürün konseptlerinin oluşturulmasına da dahil olarak profesyonel bir meslek olarak sanat geçmişine ve endüstriyel tasarım diplomasına sahip olabilecek tasarımcılar tarafından yapılan taslak çalışmaları OtoTasarim.com da yer alır.

Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Rolls Royce Vision Autonomous - SungNak Lee

Rolls Royce Vision Autonomous - SungNak Lee

Geleneksel ve alışık olduğumuz Rolls Royce ön panjuruna sahip otomobil, alışıla gelmiş lüks yapısı ile güzel bir tasarım çalışması olarak karşımıza çıkmış. Genel anlamda monokok gövde ve iç yapıya sahip otomobil son dönem elektrikli otomobillerde görmeye aşina olduğumuz özerk sürüş deneyimin sunmak amacıyla tasarlanmış. Reklamlarda çokça boy göstermeye başlayan Mercedes-Benz F015 kavram otomobili gibi yolcuların dışarı ile mümkün mertebe ilişiğini kesen, karşılıklı oturma düzenine sahip, kapalı camları ile daha da farklı bir çizgi yakalamış.











1 yorum:

  1. This course of ensures every component has the precise dimensions it must operate correctly. Parts that will fit together will need to have} the smallest attainable margin of error, as issues can lead to machine malfunctions and medical misdiagnoses. Aluminum, stainless steel, magnesium alloy, zinc alloy, titanium, and brass are the metals which are be} utilized essentially the most regularly. Imported 5-axis CNC machining facilities operating essentially CNC machining the most superior AutoDesk and Vericut software. Exclusive Guhring chopping instruments from Germany for the best software efficiency and longevity.

    YanıtlaSil

Bottom Ad [Post Page]