OTOTASARIM.COM

Modern bir motorlu taşıtın fonksiyonel tasarımı ve geliştirilmesi, mühendisliğe dahil olan birçok farklı disiplinden büyük bir ekip tarafından yapılsa da otomotiv tasarımı, öncelikle araçların görsel görünümünü veya estetiğini geliştirmeye odaklanırken, ürün konseptlerinin oluşturulmasına da dahil olarak profesyonel bir meslek olarak sanat geçmişine ve endüstriyel tasarım diplomasına sahip olabilecek tasarımcılar tarafından yapılan taslak çalışmaları OtoTasarim.com da yer alır.

Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Lamborghini Urus Concept

Lamborghini Urus Concept


2012 Pekin Otomobil Fuarı'nda tanıtılan Lamborghini Urus, firmanın yeni toprakları keşfi olarak tanımlanabilir. Porsche'nin SUV segmentinde önemli bir başarı sağlamasının ardından spor otomobil üreticilerinde gözlenen diğer segmentlere kayma eğilimine en iyi örneklerden birisini teşkil ediyor. Aslına bakarsanız hep super spor otomobil denince akla gelen marka bu segmente yabancı değil. 1986 yılında piyasaya sürdüğü LM002 lüks SUV kavramının başlangıcı niteliğindeydi.



 Lamborghini'nin Başkanı ve CEO!su görevlerini üstlenen Stephan Winkelmann, Urus'un markanın geleceği için atılmış en somut fikir olduğu ve modelin diğer süper spor otomobiller için tamamlayıcı özellikler taşıdığını belirtiyor. 440 kW/ 600 hp güç barındıran Urus, son derece keskin hatlara sahip karbonfiber gövdesiyle, LED sis farlarıyla ve devasa ölçülerdeki 24 inç jantları ile bir SUV'un ne kadar sportif olabileceğini göstermek istercesine cesurca tasarlanmış.










Bottom Ad [Post Page]