OTOTASARIM.COM

Modern bir motorlu taşıtın fonksiyonel tasarımı ve geliştirilmesi, mühendisliğe dahil olan birçok farklı disiplinden büyük bir ekip tarafından yapılsa da otomotiv tasarımı, öncelikle araçların görsel görünümünü veya estetiğini geliştirmeye odaklanırken, ürün konseptlerinin oluşturulmasına da dahil olarak profesyonel bir meslek olarak sanat geçmişine ve endüstriyel tasarım diplomasına sahip olabilecek tasarımcılar tarafından yapılan taslak çalışmaları OtoTasarim.com da yer alır.

Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

DUYURU - Yorum eklentisi

DUYURU - Yorum eklentisi
Sitemizde uzun süredir mevcut olmayan fakat takipçilerin daha iyi ve kolay kullanabileceği yorum eklentisi ile ilgili yapılan araştırmada Disqus eklentisinin Facebook, Twitter ve Google+ hesapları ile verimli bir şekilde yorum yapabileceği görülmüştür. Artık, konuların altında bulunan yorum bölümüne yukarıda bahsi geçen profil hesaplarından ve Disqus hesabınızdan direk olarak yorum yapma imkanı mevcuttur.




 Yorum yazmaya başladığınızda karşınıza aşağıdaki gibi hangi profiliniz ile yorum yazmak istediğiniz seçim ekranı çıkacaktır:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]