OTOTASARIM.COM

Modern bir motorlu taşıtın fonksiyonel tasarımı ve geliştirilmesi, mühendisliğe dahil olan birçok farklı disiplinden büyük bir ekip tarafından yapılsa da otomotiv tasarımı, öncelikle araçların görsel görünümünü veya estetiğini geliştirmeye odaklanırken, ürün konseptlerinin oluşturulmasına da dahil olarak profesyonel bir meslek olarak sanat geçmişine ve endüstriyel tasarım diplomasına sahip olabilecek tasarımcılar tarafından yapılan taslak çalışmaları OtoTasarim.com da yer alır.

Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Jaguar E-Type Concept 2011 (Laszlo Varga)

Jaguar E-Type Concept 2011 (Laszlo Varga)

Budapeşte Üniversitesi'nde eğitimini devam ettiren Laszlo Varga, Enzo Ferrari tarafından tasarımı yapılan Jaguar E-Type'ın bugüne kadar yapılmış en iyi tasarıma sahip otomobil olduğunu ve çizgilerinden çıkmadan yenilemeye çalıştığını belirtmekte.

Yandan bakıldığında orijinalinden çokta farklı olmayan araçta uzun kaput çizgisi ve oval ızgara korunurken detaylara inildiğinde farklılıklar ve modern yapı gözler önüne serilmekte. Yumuşak çizgileri korunan otomobilde tavan çizgisinde yapılan ince müdaheleler biraz olsun kendini belli ediyor.




























Kaynak: Laszlo Varga Design

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]