OTOTASARIM.COM

Modern bir motorlu taşıtın fonksiyonel tasarımı ve geliştirilmesi, mühendisliğe dahil olan birçok farklı disiplinden büyük bir ekip tarafından yapılsa da otomotiv tasarımı, öncelikle araçların görsel görünümünü veya estetiğini geliştirmeye odaklanırken, ürün konseptlerinin oluşturulmasına da dahil olarak profesyonel bir meslek olarak sanat geçmişine ve endüstriyel tasarım diplomasına sahip olabilecek tasarımcılar tarafından yapılan taslak çalışmaları OtoTasarim.com da yer alır.

Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

AmoritzGT DinoRosset

AmoritzGT DinoRosset

Brezilyalı otomobil tasarım stüdyosu tarafından 2008 yılında çalışmalarına başlanan DinoRosset, Dodge Viper V10 motorunu içinde barındıran safkan bir supercar olarak ortaya çıktı.

Bire bir kil model üzerinde yapılan çalışmaların sonucunda ortaya çıkan prototipin üretiminde Lucas Rodrigues, Alexander Hirata, Clovis Augusto, Fernando Morita (Baş tasarımcı) ve Guilherme Vituri'dan oluşan altı kişilik bir tasarım ekibi yer alıyor.

Dış tasarımında Lamborghini izleri taşıyan otomobil iç tasarımında ise McLaren F1'in koltuk yapısı gözler önüne serilmekte.































Bottom Ad [Post Page]