OTOTASARIM.COM

Modern bir motorlu taşıtın fonksiyonel tasarımı ve geliştirilmesi, mühendisliğe dahil olan birçok farklı disiplinden büyük bir ekip tarafından yapılsa da otomotiv tasarımı, öncelikle araçların görsel görünümünü veya estetiğini geliştirmeye odaklanırken, ürün konseptlerinin oluşturulmasına da dahil olarak profesyonel bir meslek olarak sanat geçmişine ve endüstriyel tasarım diplomasına sahip olabilecek tasarımcılar tarafından yapılan taslak çalışmaları OtoTasarim.com da yer alır.

Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Uğur Şahin Soleil Anadi

Uğur Şahin Soleil Anadi


Bir otomobili fotoğrafta görmekle canlı canlı görmek arasında her zaman fark olur. Uğur Şahin'in yeni konsepti, canlı canlı görülmeden, sadece fotoğraflarıyla bile göz doldurmayı başarıyor.



HER milletten insanın çalıştığı otomotiv sektöründe son dönemde Türk mühendis ve tasarımcıların adlarını daha sık duyar olduk. Otomotiv dünyasının en önemli modellerine imza atan Türk tasarımcılardan Murat Güler, Murat Günak ve Hasip Girgin’in ardından, dizayn yarışmalarında kazandığı başarılarla adından söz ettiren pek çok genç tasarımcımız da geleceğe umut dolu gözlerle bakmamızı sağlıyor. Peugeot’nun tasarım yarışmasında finale kalarak ilk 10’a girmeyi başaran Emre Hüsmen, birincilik alamasa da Peugeot Türkiye tarafından eğitim bursu kazanmıştı. Diğer genç tasarımcımız Kazım Doku da dünyaya pekçok ünlü tasarımcı kazandıran İtalyan Domus Academy’nin Audi’nin desteğiyle düzenlediği ’Desire Design Competition’ yarışmasını birincilikle tamamlamıştı.


Bilgisayar ortamında hazırladığı tasarımlarla tanınan Uğur Şahin ise kariyerinde hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor. Tasarımları tüm dünyadaki otomobil fanatikleri tarafından merakla takip edilen genç tasarımcı Uğur Şahin, Ferrari Dino ve Corvette çalışmaları ile adından sıkça söz ettiriyordu...


Makalenin tamamını TurkDesignStudio 'da bulabilirsiniz.
PHOTO GALLERY

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]