OTOTASARIM.COM

Modern bir motorlu taşıtın fonksiyonel tasarımı ve geliştirilmesi, mühendisliğe dahil olan birçok farklı disiplinden büyük bir ekip tarafından yapılsa da otomotiv tasarımı, öncelikle araçların görsel görünümünü veya estetiğini geliştirmeye odaklanırken, ürün konseptlerinin oluşturulmasına da dahil olarak profesyonel bir meslek olarak sanat geçmişine ve endüstriyel tasarım diplomasına sahip olabilecek tasarımcılar tarafından yapılan taslak çalışmaları OtoTasarim.com da yer alır.

Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Adobe Photoshop Ücretsiz

Adobe Photoshop Ücretsiz

Adobe, değişik bir hamle yaparak Windows ve Mac platformları için 2005 Creative Suite 2 Premium Plus paketini ücretsiz olarak kullanıma sundu.

Creative Suite 2 Premium Plus paketi içinde Photoshop, Illustrator,  GoLive, InCopy, InDesign, Premiere Pro ve daha bir sürü uygulama mevcut. Bu uygulamaları tek tek ya da paket halinde indirebilirsiniz. Bir çok kaynakta bu yazılımları kullanabilmek için Adobe hesabınızın olması gerektiği yazılmış. Gerekirse eğer buradan ücretsiz olarak hesap açabilirsiniz. Adobe Creative Suite 2 indirme sayfasına buradan erişebilirsiniz.   Kaynak:  www.webeyn.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]