OTOTASARIM.COM

Modern bir motorlu taşıtın fonksiyonel tasarımı ve geliştirilmesi, mühendisliğe dahil olan birçok farklı disiplinden büyük bir ekip tarafından yapılsa da otomotiv tasarımı, öncelikle araçların görsel görünümünü veya estetiğini geliştirmeye odaklanırken, ürün konseptlerinin oluşturulmasına da dahil olarak profesyonel bir meslek olarak sanat geçmişine ve endüstriyel tasarım diplomasına sahip olabilecek tasarımcılar tarafından yapılan taslak çalışmaları OtoTasarim.com da yer alır.

Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Volkswagen Up

Volkswagen Up




3,54 metre uzunluğundaki Up,iki benzinli ve bir doğalgazlı motoru ile dört kişiye evsahipliği yapacak. Sınıfındaki diğer araçlarda yer almayan ve opsiyonel olarak sunulan otomatik frenleme sistemi sınıfına yeni bir çıta daha eklemiş oluyor.

Tampon çizgileri nedeniyle önden bakıldığında gülümseyen bir yüze benzeyen Up, Volkswagen'in diğer modellerine nazaran daha özgün bir yapıya sahip. Geniş bir görüş açısına sahip olan araç arka tekerleği daha da ön plana çıkaran c-sütuınu ile sportif hava kazanmış. Asıl farklılığı oluşturan arka bölümde iki parçalı yapıya bürünmüş dikine konumlu stop lambaları tamamı camdan oluşan bagaj kapağındaki yerini almış.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bottom Ad [Post Page]